Lid van Thuiswinkel.org

EASY Noise Control is vanaf heden volwaardig lid van de thuiswinkel.org. Hiermee wordt nogmaals bevestigd dat u veilig en vertrouwd bij ons online kunt shoppen!

Wat betekent dit lidmaatschap?
Door lid te zijn van de thuiswinkel.org commiteren we ons aan de voorwaarden die door de thuiswinkel.org in samenwerking met de consumentenbond zijn opgelegd. Hierdoor geniet u als consument een aantal belangrijke voordelen die er voor zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt bij uw aankoop. Bedrijven die dit logo willen voeren worden financieel onderzocht. Daarnaast moeten websites aan een aantal zaken voldoen, zoals bijvoorbeeld veilig gebruik van klantgegevens en veilige betaling. Kijk voor meer specifieke informatie op de website van thuiswinkel.org: www.thuiswinkel.org.

Tip
U vindt het logo terug bovenaan al onze websites voor particulieren. Door op het logo te klikken wordt u direct verwezen naar het certificaat op de website van de thuiswinkel.org. Zo kunt u dus controleren dat een website ook daadwerkelijk lid is van de thuiswinkel.org. Wij adviseren u deze controle altijd uit te voeren; er zijn diverse webshops in de markt die onterecht gebruik maken van het logo van thuiswinkel.org.